По-рано днес ПП-ДБ поискаха Калин Стоянов заради протестите вчера. Борисов побърза

...
По-рано днес ПП-ДБ поискаха Калин Стоянов заради протестите вчера. Борисов побърза
Коментари Харесай

Борисов не иска оставката на вътрешния министър, а на спортния ми...

По-рано през днешния ден ПП-ДБ желаеха Калин Стоянов поради митингите през вчерашния ден.

 

Борисов побърза да отговори и от своя страна на желае оставка от министъра на спорта Димитър Илиев, който е министър от Политическа партия. 

 

Преди дни:

 

" Срамно и погрешно е да се затваря националният стадион " Васил Левски " за мача с Унгария. Трябва да се спре с тези митинги, тъй като в случай че през днешния ден затваряме вратите, на идващия мач хората ще спрат да стачкуват ли? ".

 

И министър председателят акад. Николай Денков: 
 
  " Цялата преписка тече сред УЕФА и БФС. Държавата няма права да се намесва. Ние можем единствено да помогнем. Министерство на вътрешните работи ще спомага за обезпечаването на сигурността при провеждането на футболната среща. До тази обстановка обаче се стига, защото в последните години българският футбол върви настойчиво надолу. БФС би трябвало да си дадат сметка, че те са виновни за тази обстановка. Държавата няма права да се намесва директно, само че на всички е ясно, че би трябвало смяна ".

 

Борисов разяснява и неуспеха с кворума през днешния ден:

 

" Ние не сме партия, която обезпечава кворум. Не осигуряваме кворум на тези, които взеха решение да пада държавното управление, да се откажат от него, единствено поради петрола ”.

 

За втори следващ ден. Вотът на съмнение ще може да се гласоподава най-рано в сряда, когато е идващото съвещание, в случай че тогава въпреки всичко кворум се събере.

 

" Подкрепяме кабинета, в случай че прави верни неща и положителни за хората ”, съобщи другояче той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР